De Bitcoin is natuurlijk de bekendste cryptomunt en de munt zit de laatste tijd weer aardig in de lift. Helaas kunnen we dit niet zeggen voor de alternatieve cryptomunten. De meeste munten blijven achter. Toch kan het interessant zijn om te beleggen in cryptomunten. Je vraagt je alleen af wat de beste cryptomunten zijn om nu nog bij in te stappen. Een aantal interessante opties hebben we voor je op een rijtje gezet.

VET

VET kan best wel interessant gaan worden en is op dit moment van schrijven nog geen mega hype. De munt is bedacht als betaalmiddel voor Walmart China. De verwachting is dat de Chinezen de munt gaan gebruiken om te betalen in winkels in China. Eén van de grote pluspunten aan VET is dat de munt een grote naam eraan verbonden heeft. In de toekomst zal de munt schaars gaan worden vooral als de Vechain groter en groter wordt. Een extra pluspunt is dat VET al een werkend product heeft en dus geen pionier is.

Stellar

Stellar is een bitcoin waar je tegelijkertijd een goed gevoel van krijgt. De organisatie achter de cryptomunt wil namelijk armoede bestrijden. Dit willen ze aanpakken met veilige en betaalbare betaaloplossingen. Banken en consumenten moeten eenvoudig transacties met elkaar uitvoeren via het Stellar platform. Op dit moment van schrijven is Stellar nog niet gigantisch, maar we kunnen er de komende jaren wel veel van verwachten.

Litecoin


Litecoin mag je zeker weten niet vergeten als je van plan bent om te gaan investeren in Bitcoins. De munt is al ruim 3 jaar bekend in de cryptowereld en niet meer weg te denken. De munt is vergelijkbaar met de Bitcoin. Alleen zijn de transacties 4 tot 5 keer sneller. Volgens sommige experts kan de Litecoin weleens de nieuwe Bitcoin gaan worden. Dit maakt het extra interessant om eventueel te gaan beleggen in de Litecoin.