Met een Youtube converter wordt het vrij gemakkelijk om filmpjes of muziek van Youtube te downloaden. Je kan de beelden opslaan op je mobiele telefoon of tablet. Het is ook mogelijk om de muziek als MP3 bestanden te downloaden en te luisteren op je telefoon. Maar voordat je aan de slag kan wil je graag weten wat de beste Youtube converter van dit moment is. Wij hebben de 5 beste Youtube converters voor je op een rijtje gezet. 

YTMP3.CC voor het downloaden van muziek

TYMP3.CC is één van de meeste eenvoudigste websites om muziek van Youtube te downloaden. Je wordt hierdoor ook niet overweldigd door alle opties die je moet aanklikken. Het enige wat je hoeft te doen is de url kopiëren, in de balk plakken en downloaden. Bij deze website hoef je dus geen software te downloaden en kan je direct je favoriete muziek downloaden. Wil je ook graag het filmpje erbij? Dan kan je kiezen voor een .MP4 bestand. Helaas zijn er geen andere bestandsformaten om je filmpjes mee te downloaden.

Any Video Converter

Any Video Converter is jouw partner om filmpjes en audio bestanden van youtube te downloaden. De software heeft miljoenen gebruikers die gratis van de dienst gebruik maakt. AVC is een software die je wel eerst op je computer moet zetten voor je aan de slag kan. De software komt zonder advertenties, malware en spyware. Dit is al een fijn idee als je de software installeert. Met de software kan je heel veel verschillende bestandsformaten downloaden en converteren.

aTube Catcher

aTube Catcher heeft ook een indrukwekkende lijst met bestandsformaten waar je uit kan kiezen bij het omzetten van de video’s. Naast Youtube kan je van verschillende websites filmpjes of muziek downloaden. Het is zelfs mogelijk om filmpjes van Facebook te downloaden. Helaas moet je voor aTube Catcher ook een software downloaden. De software is alleen te downloaden voor Windows. 

FLV

Een persoonlijke favoriet van ons om Youtube filmpjes of muziek te downloaden is FLV. Via de website flvto.biz kan je eenvoudig de link kopiëren, plakken en downloaden. De tool is volledig online. Je hoeft er dus niet eerst software voor te downloaden. Zodra de video omgezet is kan je hem direct downloaden. Je kiest zelf welk bestandsformaat je wilt. Zit je op dit moment niet op je eigen computer? Je kan ervoor kiezen om de link naar je mail te sturen en op een later moment te downloaden. Nog een pluspunt is dat de website zelfs op je smartphone werkt! 

Clipconverter

Clipconverter is ook een handige website om gratis Youtube filmpjes te downloaden. Je kan kiezen uit verschillende bestandsformaten. Naast Youtube is het ook mogelijk om filmpjes van bijvoorbeeld Vimeo of Veoh te downloaden. Het gebruik van de website is vrij eenvoudig. Het is zelfs mogelijk om muziek te downloaden via je tablet of smartphone. Dit kan gewoon via de browser van je telefoon. De audiokwaliteit is na het converteren nog steeds prima en dit maakt hem perfect om muziek mee te downloaden. Een extra pluspunt is dat je er geen software voor hoeft te downloaden of kopen. De website is 100% gratis voor het converteren van filmpjes.