Android liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij een Chromebook. De lichtgewicht laptop start snel op en werkt vrij eenvoudig. De Chromebook wordt vandaag de dag veel gebruikt door ondernemers die veel onderweg zijn. De Chromebook werkt net als een Android smartphone met apps. Je kan zo software installeren via de Google Play Store en je laptop op een vergelijkbare manier bedienen als je smartphone. Dankzij het lichte gewicht neem je de laptop eenvoudig mee. Als je van plan bent een Chromebook aan te schaffen, dan wil je natuurlijk weten welke de beste is. Wij hebben de beste Chromebook laptops voor je op een rijtje gezet. 

De beste Chromebook op dit moment

De beste Chromebook op dit moment is natuurlijk gemaakt door Google zelf. Ze hebben de laptop perfect afgesteld op hun eigen besturingssysteem. We hebben het hierbij natuurlijk over de Google Pixelbook Go. De laptop heeft een ongelofelijke batterijduur en is net zo krachtig als de traditionele laptops. Het nadeel is wel de hoge prijs die je ervoor betaald. Gelukkig zijn er ook alternatieven die minder prijzig is. De Pixelbook Go is namelijk verkrijgbaar vanaf € 2.299.

Beste budget Chromebook 

Ben je niet van plan om ruim € 2.000 voor een Chromebook te betalen? Dan zijn er gelukkig nog genoeg betaalbare opties om uit te kiezen. De Asus Chromebook Flip heeft een handig kantelscherm. Zo kan je klanten laten meekijken op het beeldscherm. De laptop heeft een aangenaam toetsenbord en zelfs een tabletmodus. Door het beeldscherm om te draaien kan je er ook voor kiezen om de laptop als een soort XL tablet te gebruiken. De Asus Chromebook Flip is verkrijgbaar vanaf € 500. 

Instapmodel Chromebook van Dell

Als je ook niet van plan bent om € 500 uit te geven, dan hebben we nog de Dell Inspiron Chromebook. Dit instapmodel gaat eigenlijk terug naar de basis bij de Chromebook laptops. Het is gewoon een instapmodel Chromebook die je af en toe voor werk kan gebruiken. De laptop heeft een lange batterijduur en is prima om op te surfen. Je kan de laptop al vanaf € 289 online bestellen.